Download e-book for iPad: Aarde (Dutch Edition) by David Vann,Arjaan van Nimwegen

, , Comments Off on Download e-book for iPad: Aarde (Dutch Edition) by David Vann,Arjaan van Nimwegen

By David Vann,Arjaan van Nimwegen

ISBN-10: 9023475844

ISBN-13: 9789023475842

Het is 1985. Galen woont alleen met zijn moeder in een groot oud huis, te midden van wat ooit een walnotenboomgaard was once. Hij weet niet wie zijn vader was once, zijn gewelddadige grootvader is overleden en zijn dementerende oma is opgenomen in een verzorgingshuis. Galen ziet zichzelf als een 'oude ziel' en doet aan meditatie en vuurlopen als uiterste pogingen om transcendentie te bereiken. Maar hij heeft tegen wil en dank ook nog altijd oog voor aardsere zaken, zoals zijn brutale en uitdagende nichtje. Als zijn moeder merkt dat Galen zich tot haar aangetrokken voelt, beginnen de problemen zich op te stapelen en belandt de relatie tussen moeder en zoon in een onstuitbare neerwaartse spiraal. Aarde is pijnlijk, grappig en schokkend. Een beklemmende roman die de lezer vanaf de eerste pagina in de houdgreep neemt om die niet meer los te laten.

Show description

Read Online or Download Aarde (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Download e-book for kindle: Oorlog in de klas (Levende geschiedenis) (Dutch Edition) by Theo Engelen

Lieve Lex, Het kamp is nog veel erger dan ik dacht. Het is er vies, je kunt nergens alleen zijn (zelfs niet als je je wast! ) en het eten is zo smerig dat bijna iedereen er ziek van wordt. Papa zegt dat hij de bewakers op de torens Nederlands heeft horen praten. Het zijn dus Nederlandse SS'ers. Dat is toch niet te geloven.

Get BiSL® - Pocketguide – 2de herziene druk (Best Practice PDF

BiSL®, enterprise info providers Library, is het framework voor enterprise informatiemanagement. Dit is de 2de druk van het boek met de beschrijving van het BiSL Framework. Het meest in het oog lopende verschil met de eerste druk is datde termen `functioneel beheer en `informatiemanagement in de titel zijn vervangen door één nieuwe time period: `business informatiemanagement.

Download PDF by Antonio Muñoz Molina,Nele Hendrickx,Tineke: Alles wat solide was (Dutch Edition)

In dit gepassioneerde essay doet Molina concrete voorstellen om uit de huidige economische challenge te komen, waardoor je direct je handen uit de mouwen zou willen steken. Deze vertelling in de loepzuivere stijl van George Orwell en Virginia Wolf is een lucide examine en een hot pleidooi voor kennis, de enige weg die naar ware verandering kan leiden.

Download e-book for kindle: Politieke partijen en partijenstelsel van België (Dutch by Anonym

Seminar paper from the yr 2014 within the topic Dutch (Literature, tradition and Language), grade: 1,3, Johannes Gutenberg collage Mainz (FTSK Germersheim), language: Dutch, summary: Belgiё is een van de grootste federale landen in Europa. Het land is samengesteld uit drie gemeenschappen: de Vlaamse, Franse en Duitstalige.

Additional info for Aarde (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Aarde (Dutch Edition) by David Vann,Arjaan van Nimwegen


by Donald
4.1

Rated 4.54 of 5 – based on 48 votes