Afwijkingen aan penis en scrotum in beeld (Dutch Edition) - download pdf or read online

, , Comments Off on Afwijkingen aan penis en scrotum in beeld (Dutch Edition) - download pdf or read online

By H. H. J. Leliefeld

ISBN-10: 9031352926

ISBN-13: 9789031352920

Met Afwijkingen aan penis en scrotum in beeld is er eindelijk een boek dat in beeld en tekst een moeilijk bespreekbaar onderwerp toegankelijk maakt. Immers, om urologische penoscrotale afwijkingen hangt nog steeds een onnodige en ongewenste taboesfeer die bovendien wordt versterkt door de irreële wereld van glossy-tijdschriften en reclame waarin alleen perfecte mensen lijken te bestaan.De schroom zit aan twee kanten. De patiënt denkt veelal - onterecht! - dat hij de enige is met zo´n afwijking. De niet-urologisch geschoolde arts heeft vaak te weinig ervaring met de fysische diagnostiek van urologische penoscrotale afwijkingen en slaat daardoor - web zo onterecht! - het penoscrotale gebied over bij lichamelijk onderzoek.Dit boek is een aansporing om bij lichamelijk onderzoek het penoscrotale gebied niet over te slaan, wish er is vaak wel iets te vinden. Geïllustreerd met a hundred afbeeldingen worden hier various 'gewone', maar ook soms weird and wonderful afwijkingen aan penis en scrotum getoond. Iedere urologische afwijking is voorzien van informatie aangaande diagnose, oorzaak, epidemiologie en therapie. Het maakt het boek buitengewoon waardevol voor gebruik in de dagelijkse praktijk van (huis)artsen, urologen en seksuologen. Ook voor medische studenten is Afwijkingen aan penis en scrotum in beeld een onmisbare bron van informatie.

Show description

Read Online or Download Afwijkingen aan penis en scrotum in beeld (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Oorlog in de klas (Levende geschiedenis) (Dutch Edition) - download pdf or read online

Lieve Lex, Het kamp is nog veel erger dan ik dacht. Het is er vies, je kunt nergens alleen zijn (zelfs niet als je je wast! ) en het eten is zo smerig dat bijna iedereen er ziek van wordt. Papa zegt dat hij de bewakers op de torens Nederlands heeft horen praten. Het zijn dus Nederlandse SS'ers. Dat is toch niet te geloven.

Read e-book online BiSL® - Pocketguide – 2de herziene druk (Best Practice PDF

BiSL®, enterprise details prone Library, is het framework voor enterprise informatiemanagement. Dit is de 2de druk van het boek met de beschrijving van het BiSL Framework. Het meest in het oog lopende verschil met de eerste druk is datde termen `functioneel beheer en `informatiemanagement in de titel zijn vervangen door één nieuwe time period: `business informatiemanagement.

Alles wat solide was (Dutch Edition) - download pdf or read online

In dit gepassioneerde essay doet Molina concrete voorstellen om uit de huidige economische concern te komen, waardoor je direct je handen uit de mouwen zou willen steken. Deze vertelling in de loepzuivere stijl van George Orwell en Virginia Wolf is een lucide examine en een hot pleidooi voor kennis, de enige weg die naar ware verandering kan leiden.

Politieke partijen en partijenstelsel van België (Dutch by Anonym PDF

Seminar paper from the 12 months 2014 within the topic Dutch (Literature, tradition and Language), grade: 1,3, Johannes Gutenberg college Mainz (FTSK Germersheim), language: Dutch, summary: Belgiё is een van de grootste federale landen in Europa. Het land is samengesteld uit drie gemeenschappen: de Vlaamse, Franse en Duitstalige.

Extra info for Afwijkingen aan penis en scrotum in beeld (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Afwijkingen aan penis en scrotum in beeld (Dutch Edition) by H. H. J. Leliefeld


by John
4.0

Rated 4.64 of 5 – based on 28 votes