BiSL® - Pocketguide – 2de herziene druk (Best Practice - download pdf or read online

, , Comments Off on BiSL® - Pocketguide – 2de herziene druk (Best Practice - download pdf or read online

By Remko van der Pols,Yvette Backer

ISBN-10: 9087537042

ISBN-13: 9789087537043

BiSL®, enterprise details prone Library, is het framework voor enterprise informatiemanagement. Dit is de 2de druk van het boek met de beschrijving van het BiSL Framework. Het meest in het oog lopende verschil met de eerste druk is dat
de termen `functioneel beheer en `informatiemanagement in de titel zijn vervangen door één nieuwe time period: `business informatiemanagement. De inhoud is verder niet in essentiële
zin gewijzigd; wel zijn onduidelijkheden en foutjes verbeterd en is er additional aandacht besteed aan consistente schrijfwijze van begrippen in de tekst en figuren.

BiSL geeft invulling aan de processen en activiteiten die noodzakelijk zijn om de informatievoorziening vanuit de enterprise, dat wil zeggen vanuit gebruikers- en bedrijfsoptiek te sturen. Het is een samenhangend framework, met aandacht voor zowel uitvoerende, sturende en richtinggevende processen, alsmede voor de onderlinge relaties.

Deze pocketguide heeft als doel om inzicht te geven in het framework BiSL, te schetsen hoe enterprise informatiemanagement in de praktijk wordt uigevoerd en hoe BiSL daarbij van nut kan zijn. Om dit zichtbaar te maken worden de processen van company informatiemanagement geschetst aan de hand van een case die door het hele boek heen loopt.

Show description

Read Online or Download BiSL® - Pocketguide – 2de herziene druk (Best Practice Series) (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download e-book for iPad: Oorlog in de klas (Levende geschiedenis) (Dutch Edition) by Theo Engelen

Lieve Lex, Het kamp is nog veel erger dan ik dacht. Het is er vies, je kunt nergens alleen zijn (zelfs niet als je je wast! ) en het eten is zo smerig dat bijna iedereen er ziek van wordt. Papa zegt dat hij de bewakers op de torens Nederlands heeft horen praten. Het zijn dus Nederlandse SS'ers. Dat is toch niet te geloven.

Download e-book for kindle: BiSL® - Pocketguide – 2de herziene druk (Best Practice by Remko van der Pols,Yvette Backer

BiSL®, company details prone Library, is het framework voor company informatiemanagement. Dit is de 2de druk van het boek met de beschrijving van het BiSL Framework. Het meest in het oog lopende verschil met de eerste druk is datde termen `functioneel beheer en `informatiemanagement in de titel zijn vervangen door één nieuwe time period: `business informatiemanagement.

Alles wat solide was (Dutch Edition) by Antonio Muñoz Molina,Nele Hendrickx,Tineke PDF

In dit gepassioneerde essay doet Molina concrete voorstellen om uit de huidige economische challenge te komen, waardoor je direct je handen uit de mouwen zou willen steken. Deze vertelling in de loepzuivere stijl van George Orwell en Virginia Wolf is een lucide examine en een hot pleidooi voor kennis, de enige weg die naar ware verandering kan leiden.

New PDF release: Politieke partijen en partijenstelsel van België (Dutch

Seminar paper from the 12 months 2014 within the topic Dutch (Literature, tradition and Language), grade: 1,3, Johannes Gutenberg collage Mainz (FTSK Germersheim), language: Dutch, summary: Belgiё is een van de grootste federale landen in Europa. Het land is samengesteld uit drie gemeenschappen: de Vlaamse, Franse en Duitstalige.

Extra resources for BiSL® - Pocketguide – 2de herziene druk (Best Practice Series) (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

BiSL® - Pocketguide – 2de herziene druk (Best Practice Series) (Dutch Edition) by Remko van der Pols,Yvette Backer


by James
4.0

Rated 4.69 of 5 – based on 44 votes